Dagen Efter...

Jaaa då var julafton över:P När som helt kommer kusinerna, vi brukar alltid ´fira en liten extra julafton dagen efter..
Men jag hoppas att alla hade en underbar jul:) Jag hade bara önskat mig pengar i julklapp så jag fick lite bidrag till Riga-resan och en super bra ny plattång och sen fick jag lite till saker i från föräldrarna . Av storebror fick jag ett jätte fint silver kors halsband, jag hade redan ett men det jag fick av han var lite större satt nu har jag det istället. Av Adam så fick jag ett sånt där paket med kylie Minogue-Sexy darling  perfym och body lotion den luktar verkligen hur gott som helst.
I natt sov jag även med mitt nya täcke jag fick igår, så fick jag också en sån där lapp man har över ögonen när man sover typ en ögonbindel eftersom att ena katten som tuggar i sig allting bet sönder den förra=/  men den som jag fick igår var ändå finare så får väl tacka lilla Musse:P katten alltså..
Neej nu ska jag spraya på mig lite av Kylie perfymen innan dom kommer;)
Puss Puss Puss Puss och hundra till
/ Sandra

Dan före dan före doppardan:)

JIHUUUU:) I övermorgon är det julafton.. Jag har äntligen köpt klart alla jul klappar har bara en liten kvar att fixa. Jag drömde om julen i natt att jag var med i någon slags jul film förstod inte riktigt hela drömmen men den va mysig iaf, sen blev jag ju väckt av lilla Diors pussar.
På julafton ska jag bara vara hemma i år Jesper kommer hem också:) jesper är min store bror.
Dagen efter julafton, vet inte riktigt vad den dagen heter :P men då ska vi få gäster, kusinerna. Dock inte Millan tråkigt nog eftersom som att hon är jobbar runt om i världen så för henne blir det väl ingen svensk jul.

Snart kommer mamma hem hon har nog varit och köpt lite klappar;) men då ska vi åka o handla jul mat..
Hoppas ni alla får en riktigt God Jul :) ååh det är så mysigt det hära
Nej nu måste jag börja klä på mig så jag är klar när mamma kommer hem.
Pusss på Er allA
/ Sandra

Sista jullovet?

Hej änglar!
Nu var det jullov då..underbart! Då blir det en fyra nätters resa, 29/12- 2/1! Kommer säkert att lägga upp bilder från resan i bloggen efteråt:) Sen vet jag inte mycket mer men förhoppningsvis så blir det ett kul lov! Kom nyss på att det komiska i det hela är att det är mitt, och för vissa andra också, sista jullov. I alla fall på länge. Tänkt på det? Ett knappt halvår kvar till studenten, då är man vuxen på riktigt, helt plötsligt! Oj oj..

Nu har jag nåra saker att ta hand om så måste dra vidare!
Puss puss / Carro

En sak till, Nivea Intense Repair hårvårdsserie, bra för håret! Värt att testa!

TORSDAG, dagen före helg.

Hej på er..
Det va ett tag sen, jag skyller på skolan som dränker en i arbeten!
Sitter iaf här och ska ta en dusch och snart gå och lägga mig. Intressant va?
Men för att byta ämne till roligare saker så säger jag bara snart är helgen här som tur är! Wihoo!
Hoppas något kul händer för er!

Måste bara tipsa om två filmer som jag har fastnat för. Jag har sett dom om och om igen och tröttnar inte. Jag försöker tjata på att Sandra ska se dom med mig snart. Aldrig har jag blivit såhär ivrig av filmer.
Dom heter iaf Kidulthood och Adulthood.
Adulthood är uppföljaren till Kidulthood. Bäst är nog Adulthood...:).
Tycker verkligen att det är värt att ladda ner dom. Sen, om ni ser dom så kan ni gärna skriva en kommentar om vad ni tyckte! Bästa filmerna om ni tänkt ha en filmkväll i helgen.
Köp chips o dip, ladda ner filmerna, ring en kompis och så är eran kväll gjord!

Puss på er
/Carro
 

heej hoopp!

Hej allihopa, det var ett bra tag sen nu.. Nu ska jag börja skriva dagligen igen iaf:D men jag ser att carro har underhållit er en del. Idag har det inte hänt så mycket var ute och åt kina mat med carro för ett tag sen i vällingby *mums*. Var inte i skolan idag, har inte varit där på över 2 veckor men imorgon är jag tillbaka.
Satt och kolla lite bilder på datan som är ganska gamla, så tänkte lägga upp lite:) har inte så mycket att skriva nu eftersom knappt något har hänt. Nöj er med bilderna:P




GODMORGON!

Hej hej!
Sitter här med halvöppna ögon och ska snart iväg till skolan och ha prov. Ska bli kul att se hur det går... Ska försöka plugga lite nu innan jag åker men inte det lättaste när man precis vaknat. Men det bästa är att ta en kaffe, vänsta tills koffeinet gör än pigg och sen sätta igång med vad man än behöver göra!
På tal om snön som nu är helt försvunnen så om jag ska va ärlig så tror jag inte att det kommer komma någon mer snö försen i januari eller nått.

Oj, nu piper micron, måste kila, maten är klar:D

Puss o hej.
/Carro

RSS 2.0