Godmorgon..om det nu är en god morgon?

Hej hej! Helg på gång!
Idag sov jag ganska länge, vaknade vid halv 1..Det var skönt! Nu ska jag bara vakna till och sen ska jag äta ute senare med David. Vet inte vad vi ska äta än men troligen blir det pizza, har nämligen en pizzeria en minut ifrån mitt hus.

Jag ska ge er som älskar långa och starka naglar ett tips så ni inte råkar begå ett misstag. Jag älskar långa och starka naglar och köpte för ett tag sen ett nagellack som skulle få naglarna att "växa snabbare". Jag tyckte att jag hade gjort ett riktigt bra köp, men så var det inte. De växte precis som vanligt, inte en millimeter snabbare. Det hette "Elegent Touch - Rapid Growth". Så köp det inte.. för det hjälper inte.  Köp inte!
Men sen vill jag ger er ett bra tips för händer och naglar, två i ett! Det är en kräm för både naglar och händer. Det va ett tag sen jag hade den men jag kommer ihåg hur bra den var. Händerna blev riktigt mjuka och lena och naglarna blev starka. Jag har inte för mig att den var så dyr heller. Den finns att köpa på H&M. Vaseline Intensive Care-Healthy hand & nail. Riktigt bra resultat nästan direkt! Jag lägger upp bilder på både tipset och icke-tipset.
   


Puss och kram. Ha en bra lördag!  // CARRO

Hello:D

hej:)
Oj vad trött jag är! Slutade kl 5 idag, hur kan man gå i skolan från halv 9 till kl 5? 8,5 timmar? Är det ens lagligt:P?
Hade bild sista lektionen och varje gång bildläraren går förbi mig och tittar på vad jag har ritat så säger hon "mm..." (och  jag tror inte att det är ett bra "mm") , och sen går hon över till någon annan och säger "åh vad fint, vad duktig du är"! Bild är väl antagligen inte min största talang!
Nu är det iaf mindre än en månad tills julafton! Jag har inte fått den där riktiga julkänslan ännu men det kommer väl...Har ni?

Sandra har inte skrivit något i vår blogg på ett tag för hon har åkt in på sjukhuset igen för hon mådde så dåligt, vet inte vad anledningen är än, har inte hört något och det gör mig så otålig. Vill veta om det är något allvarligt eller inte. Vill att hon ska bli frisk så att vi kan gå ut och mula varandra i snön som vi gjorde förra året, eller om det var förr förra när hon fick mig och blöda näsblod,fast inte med flit iaf (tror jag:P), haha det va lite kul!

Nu ska jag kolla på en film med chips och dip! Mysigt!

 


Hej då, hörs snart<3!
/ Carro

Låång dag!

Hej på er:) Haft en bra dag?

Min har kännts vääldigt lång trots att det inte hänt så mycket. Sov bort det mesta av eftermiddagen eftersom jag var så trött, jag var helt slut i kroppen, hade ingen kraft. Hade idrott idag så är väl trött efter det men vi spelade ändå bara badminton och jag ansträngde mig inte så mycket, otränad antar jag! Känns verkligen som om jag kommer ha träningsvärk imorn. Har ett gymkort på SATS som går ut i januari tror jag så kanske borde utnyttja det. Fast i slutändan så orkar man ju inte, man är för lat, i alla fall jag. Nu när snön har kommit och allt så är det mycket mysigare att sitta inne i en filt o höra hur det stormar ute:D

Fick i alla fall ett balsam från mamma igår från LOREAL eftersom hon tycker att mitt hår ser så skadat och torrt ut. Jag ska säga att det var verkligen ett bra balsam! Jag har använt det en gång nu och jag märker redan skillnad. Det glänser om håret och det känns mjukt och ser inte torrt och tråkigt ut. Det är verkligen värt att testa om du har skadat eller torrt hår.  


                    


Puss & kram // Carro

I'm Back ;)

hej och hoppsan alla ni där ute. Jag tänkte bara ta och berätta lite vad som hände under operationen. Allt gick väldigt bra.För ni som inte vet så operarade jag bort halsmandlarna i torsdags.
Jag har inte haft ett dugg ont i halsen, eller har vaknat upp någon gång på natten och behövt ta smärtstillande men annars har jag inte känt någonting alls.
På torsdagen när dom väckte mig på uppvaket blev jag ganska arg, jag ville ju sova vidare. Men sen kom mamma dit och jag började sakta vakna mer och mer. Senare fick jag komma upp på rummet, där låg jag med mamma och såg på tv. Den natten sov jag inte så mycket för att jag mådde så illa. På fredagen fick jag komma hem och Adam har sovit hos mig hela helgen. Mmm det har ju inte direkt varit det roligaste när han ska äta, haha jag får sitta med en glass pinne och han sitter med värsta goda tallriken. I går till middag testa jag att äta mammas nybakta bröd med ägg på *mums* men nu i efterhand kanske jag inte skulle ätit den, tror att det har rivit ganska mycket i halsen=/ det är inte så härligt. Men gott var det. Det första jag ska äta är en oxfilee pizza med mycket bearnisås på:D såååå gottt... Tänkte lägga upp en bild men kommer bara bli mer suktad:P inte det smartaste kanske.. Men iaf så mår jag bra,
Puss så länge
// SANDRA

Snö, snö, snö..och kaffe!

Hej. Dålig uppdatering här ser jag!
Men när jag vaknade upp imorse så såg jag all snö som har kommit:D! Jag som trodde att snön skulle komma i februari eller något så blev väldigt förvånad. Blir som ett litet barn när jag ser snö, men vem blir inte det? Vill ut och leka som man gjorde när man var liten! Det är i såna här stunder jag tänker på hur tråkigt det är att snart vara vuxen och sånt..
I alla fall har jag suttit sen igår med att göra en film till vårt projektarbete i skolan om misshandel. Jag tycker det är jätte kul att hålla på med sånt, filmer, design, layout och allt liknande, även fast jag kanske inte är något proffs på det, men jag skulle vilja bli det! Skulle vara kul att jobba med något sånt men vet inte ens om det finns något speciellt jobb där man bara håller på med sånt?
Någon som vet??

Ne nu ska jag gå o göra kaffe även fast jag redan druckit massa idag. Men jag tror inte att jag fungerar utan det!              När Sandra för några veckor sen kom hem från en resa i Polen så hade hon köpt en snygg liten kaffe termos till mig med handtag och jag tror att det var den bäästa presenten jag nånsin fått. Ingen kanske förstår det och tycker väl att pengar eller andra saker är bättre men jag har aldrig blivit så glad för nu kan jag ju gå runt och bära kaffet!Tack Sandra<3


 
All kärlek till min kaffetermos!

Puss Puss
/ Carro

TORSDAG.

Heej!
Sitter och pluggar nu till ett prov imorgon, väldigt jobbigt, vore det inte skönt om man bara kunde ta ett piller eller äta något som gjorde så att man lärde sig allt på 1 sekund? Men så är det ju inte utan nu får man sitta och läsa ett kapitel på 100 sidor. Jag kan inte föreställa mig hur någon skulle kunna ha roligare än vad jag har nu! Men varför klaga när man säkert kommer få nytta av det senare.

Som Sandra skrev så skulle hon opereras idag och nu är det gjort. Har till och med pratat lite med henne och allt hade gått bra. Hon kunde prata men det lät som om hennes tunga var helt uppsvullen och ibland var det lite svårt att höra vad hon sa. Imorgon kommer hon hem i alla fall!:) Hon kommer säkert berätta mer sen...

Hittade föresten några tröjor från Stadium som jag verkligen verkligen skulle vilja ha! Det är jobbigt och titta på dom för jag vill ha dom så mycket! Jag älskar såna här tröjor som är ganska långa och går ner lite längre än midjan,jag tycker det är skit snyggt! Någon som vill donera lite pengar??
 
Ge mig!

Puss Puss
/ Carro

Idag är det dags!

Idag är det den dagen som jag aldrig ville skulle komma=/ nämligen operations dagen..... PANIK..... Men jo det kommer säkert att gå jätte bra. Blir bara lite skrämd av mina drömmar jag hade i natt, + att hela natten vaknade jag av att jag var så enormt törstig får nämligen inte dricka eller äta har fastat sen igår kväll. Saken blev ju inte bättre av att varje gång jag vakna så trodde jag att jag redan var opererad och låg o tänkte för mig själv: Aa men det här känns ju inte så mycket jag har ju knappt ont.
Sen var det bara att tänka om och inse att: Nej sandra du har inte opererat dig än men det kommer.Åhh ångest alltså.
Saken är den också att jag inte tål morfin:( så jag kan inte få det efter heller, men som tur är finns det något annat som man kan få istället men dock är det inte lika effektivt men det hjälper lite iaf:)
Alltså ni får ursäkta mig om jag verkar tjattig eller barnslig eller något, det är jag inte. Jag är bara så nervös att det är allt jag kan skriva om just nu.

MUMS, har ett geisha paket framför datan som jag fick av den bästa carro igår. Har inte ätit så många eftersom jag mådde så illa igår och åt en VÄLDIGT stor middag hehe. Om jag bara tar en kanske? det borde ju inte skada så mycket egentligen? Nej men jag ska inte, det kan vara det första jag äter när allt är normalt igen.
Jag har aldrig förstått varför man måste fasta innan operationer och sånt, alltså vad spelar egentligen lite vatten för roll? det är inte så att jag vill testa och äta eller dricka nu, men ändå.

Nej men nu ska jag gå och borsta tänderna, torka håret, klä på mig och sen antagligen åka.
Jag kanske skulle ta och "missa" tiden ;) nej då
ÖNSKA MIG LYCKA TILL SNÄLLA?!
jag kommer hem i morgon om allt går som planerat, MEN DET SKA DET! jag ska försöka skriva så fort jag orkar.
PUSS OCH KRAM
/ SANDRA

Hallå!:)

Hej allihopa! Kom precis hem, har vart och ätit med Sandra! Det blev grillbiff, beaniessås och pommes:) Kan aldrig sitta fel. Ganska stor måltid men vi beställde ändå pizza efteråt:D Blir ni suktade? Jag trodde väl det!                    Imorgon så ska Sandra opereras och jag hoppas det går bra..Men jag tror att allt  kommer att gå bra, kommer kännas lite konstigt att hon inte kommer kunna prata så mycket på ett tag, jag som är så van vid att höra henne babbla på:)<3
Idag kom det snö och det får mig att tänka på att det "snart" är nyår men då är jag inte i Sverige. Ska bli kul att fira nyår utomlands för första gången!

Imorgon har jag ledigt från skolan men det blir ändå plugg. Håller på med ett projektarbete om misshandel. Misshandel och gatuvåld och all den där skiten är så onödigt. Kan det bara sluta? Vissa människor slår varandra av de mest patetiska anledningar. Såg på en tvshow för ett tag sen att en ung kille i USA hade skjutit ner en annan kille till döds för att den här killen som han sköt hade "kollat konstigt" på honom på någon fest. Och så går han och skjuter honom? Är det bara jag som tycker det är helt sjukt!?

Någon som har något tips föresten på vad vi kan få med i projektarbetet? Vad som än rör misshandel och liknande är bra tips, det ska nämligen va en uppsats på 40-50 sidor. Jo det ger en ju lite ångest... Alla tips uppskattas!

Ha det bra så länge sötungar!
// Carro 

heej

Jag har inte skrivit på så länge, jag vet slarvigt av mig förlåt!
Jag har gått och blivit sjuk igen, igår kväll mådde jag bara illa hela kvällen med en FET huvud värk. Idag har min hals börjat sätta igång igen och mandlarna är stora som öpplen, kanske- eller kanske inte men nästan. På torsdag ska jag som sagt operera bort hals mandlarna så då blir ett problem mindre, har haft det rätt så tufft med dom i några år. Men jag är dock fortfarande väldigt nervös! men jag vet själv att i slutändan är det här det bästa..
När jag läser visa kommentarer så skriver en del: Du har fin blogg, osv men vill bara påpeka att vi är två:) Men tack så mycket till dom som tycker designen är fin, eller vad ni nu tycker.

För ett tag sedan så köpte jag ett lypsyl som jag inte har testat förens idag, men herregud vilket härligt lypsyl och gott luktar det verkligen. Det köpet var nog det bästa jag gjort på länge. Ni kan köpa det på åhlens, tyvärr kommer jag inte riktigt ihåg vad det kostade men kanske 20-40 kr. Helt klart värt det! så vad väntar ni på, gå och köp:)




Puss och hej så länge
// SANDRA

Herr trovärdig?

Godmorgon!
Idag är jag hemma från skolan. Skönt, skönt. Sov ganska lite och dåligt idag så är övertrött idag, är trött men känner att jag skulle kunna klara av vad som helst! Snart ska jag gå och köpa Tortilla cheese chips.

Haha föresten så var jag inne på aftonbladet.se idag och såg en bild på "Herr trovärdig" enligt en undersökning. De har skapat en bild på hur de männen man kan lita på ser ut. Jag lägger upp bilden så ni kan se.

"Männen att lita på har runt ansikte, smala ögonbryn, mjuk haklinje, större mun med tunna läppar, små näsborrar, stora runda ögon – och inget skägg."

Är det så din kille ser ut? Eller inte?



HERR TROVÄRDIG

Hoppas ni får en bra dag, puss puss
// Carro


Varför?

Varför gör man saker som man sedan ångrar? Varför tänker man inte alltid klart? Varför lär man sig inte alltid av sina misstag?

 

Säg förlåt till dom du har sårat, lär dig av dina misstag och tänk innan du gör något som du sedan kommer att ångra.   

Det vet jag i alla fall att jag kommer att göra nu.

 

Det man har gjort kan aldrig göras ogjort.

<3


/Carro


Sov gott.

hej alla glada människor.. Nu har jag tagit sista kvällsrundan med Dior så ska väl sova snart, fast kommer antagligen ligga och se på tv ett litet tag innan. är nämligen ledig imorgon också!
Men hur som helst, idag har det inte hänt så mycket. Det har helt enkelt varit en typisk söndag där man bara tagit det lungt och vilat.


Jag är bara tvungen att visa  dom här klänningarna som jag såg idag på 21forever, dom är såååå otroligt snygga, känner att jag nästan bara måste ha dom. Men tyvärr så måste jag spara de mesta av pengarna till en Riga resa till nyår, är det någon som varit där föresten? är det fint? något speciellt man bara måste kolla på när man är där? tacksam för svar..
Nej, nu ska jag gå och lägga mig tror jag. hoppas alla får en fortsatt trevlig kväll och att ni sover och snarkar som små barn, det kommer iaf jag göra.
God natt älskade blogg
Puss och en miljon kramar
/ Sandra

Söndags kväll

Heej på er! Har precis ätit god middag med familjen för o fira pappa:) Var ute o mötte Sandra o Dior förut, det är alltid kul:) Imorgon är det ingen skola så man kan va uppe hur sent som helst idag haha:D

Ska se på tv lite snart och mysa, får inte missa Sanningens ögonblick...

<3
// Carro

Jag fick inte va med idag



Dior ligger och myser med nallen Puh.....

heej.....

Nu är jag hemma igen. Har varit med Adam hela helgen. vi tog det bara lungt hela helgen och myste, vad har ni gjort?
Just nu sitter jag bara här framför datan och lyssnar på min absolut favorit låt
Akon feat lil' Wayne- I'm so paid den är sååå bra. Idag blir det nog bara en lugn söndag men en del pluggande, har en juridik inlämning i civilrätt som ska bara inlämnad idag innan kl 23.59.

Nu ska jag duscha, skriver senare

Puss På Alla

/ Sandra


Gomorron!

Sovit gott? Jag sov bra tror jag, drömde en massa konstiga drömmar iaf,bland annat om levande prinskorvar, antagligen inte nåt jag ska gå in på:D Tårta till frukost idag blev det, men när kan det sitta fel? Jag känner lukten av avundsjuka, kanske?

Idag vet jag inte vad jag hittar på, kanske träffar Sandra och Dior ett tag senare.
Nån som ska göra nåt kul?


Puss puss //Carro


Vad skulle sitta bättre än det här just nu? Kebabpizza med extra mycket vitlökssås!


Ni som sover..

Ni som sover just nu, kan vi byta plats? För just nu känns det som om jag inte kommer somna alls idag. För mycket kaffe? Kanske... MÅSTE bara spela lite på king.com först innan jag försöker sova. Nån annan som har fastnat där haha? När du väl börjar spela där så är det svårt o sluta, och då menar jag svårt.
Nu ska jag gå o slå nåra rekord!

Sov gott lortgrisar! :D

/ Carro

Lördag kväll..

Heej på er, hoppas ni har haft en rolig helg än så länge:)! Jag kom precis hem med världens tovigaste hår. Min hårborste kommer få en tuff utmaning ikväll, men det är väl det dom är till för! Har iaf varit med min david och sandra o hennes kille adam . Kvällen igår va kul, och sandra o jag som hade tänkt att baka en tårta bestämde oss för att köpa en istället.. lata haha? Nee då "inte" vi.. God var den iaf! Vi fyra satte oss på en restaurang eller vad man kan kalla det här nära oss och åt upp den med nåra dricker till. Ikväll ska jag va hemma o ta det lugnt, kanske se nån film eller nåt.. ska upp tidigt imorn o fira pappa, grattis!                 

Ville höra en sak med er föresten.. I eftermiddags så fick jag en ångestattack, en riktigt hemsk känsla, trodde jag skulle dö nästan..Vet inte riktigt varför den kom. Så jag tänkte bara höra med er, någon som brukar få sånt eller vet varför attackerna bara kommer? Skulle bli tacksam för svar:)!

Pusss på er så länge!
//Carro

heeej:)

Jag har sett att Sandra har fått många kommentarer om sin operation och det är jag glad för, jag hoppas att jag också får kommentarer.
Idag har jag en så länge bara suttit hemma och tråkat men jag hoppas att kvällen blir bättre ska ut och möta Sandra snart. Vi ska köpa saker och baka en tårta med massa grädde som vi båda älskar! sen ska vi självklart dela med oss till våra pojkvänner så hoppas att dom blir glada. Jag hoppas att ni också får en bra kväll.
Puss O Kram
/ Carro


nervöööös!!!!!!!!!

Aså jag är så nervöös att jag håller på att dö, på torsdag ska jag nämligen opererea bort mina halsmandlar men alla säger att de gör såå ont. jag har kollat på massa hemsidor också och alla skriver/säger likadant. Man kan inte äta inte dricka inte prata inte göra nånting. Men jag kan iaf skriva i bloggen :D !
Är van vid att prata så mycket bara... haha men men skriver lite mer om det senare.





kommer vara sjukskriven i ungefär 2 veckor så då har jag mycket tid hemma med min lilla Dior<3



Vårat första inlägg:)

Det här är som sagt vårat första inlägg och därför tänkte vi skriva det tillsammans....vi tycker de här vekar spännande, kul och hoppas att vi får många läsare hehe.
Det var svårare än vad man trodde att komma på vad som ska stå i det här inlägget.
Tack Erica för du hjälpte oss med designen.

        / Sandra o Carro

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0